اجتماعی > سلامت
-
گرما و کمآبی بدن، خطری خاموش برای کلیهها
به گزارش ایسنا، دکتر صالح الدین بویا، فوقتخصص بیماری های کلیوی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، نسبت…
بیشتر بخوانید » -
آیا «ملون» تراریخته و مضر برای سلامتی است؟
به گزارش ایسنا، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به اینکه آیا ملون میوه ای تراریخته و مضر…
بیشتر بخوانید » -
۲میلیون سال عمر از دست رفته ایرانیان به دلیل سیگار / مرگ ناشی از دخانیات بیشتر از تصادفات
دکتر فرشید رضایی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه میلیاردها نخ سگیار سالانه در کشور تولید میشود، اظهار کرد: کارخانههای…
بیشتر بخوانید » -
برنامه انگلیس برای کاهش مصرف ویپهای یکبار مصرف در بین جوانان
به گزارش ایسنا، این ممنوعیت که از اول ژوئن ۲۰۲۵ (ماه جاری میلادی) به اجرا گذاشته شده، با هدف جلوگیری…
بیشتر بخوانید » -
مصرف بیش از حد پروتئین دقیقا چقدر است؟
به گزارش ایسنا، به گفته دکتر «جوزف آنتون»، کارشناس در حوزه طول عمر انسان، مصرف بیش از حد پروتئین بهویژه از…
بیشتر بخوانید » -
پایش ۴۵۰۰۰ سامانه آبرسانی کشور توسط وزارت بهداشت/ اجرای برنامه ایمنی آب در بیش از ۲۰۰ شهر و روستا
به گزارش ایسنا، نشست تخصصی کمیته ملی بهبود کیفیت آب با محوریت پایش و بازنگری «سند ملی راهبردهای بهبود کیفیت…
بیشتر بخوانید » -
تاثیر خواب زیاد بر عملکرد شناختی
به گزارش ایسنا، این نتایج از بررسی مدت زمان خواب و عملکرد شناختی ۱۸۵۳ شرکتکننده بدون سابقه زوال عقل و سکته مغزی…
بیشتر بخوانید » -
پیامدهای جبرانناپذیر مصرف خودسرانه «ریتالین» میان دانشجویان
به گزارش ایسنا، دکتر سارا دهبزرگی با اعلام این خبر اظهار کرد: مصرف داروی «ریتالین» برای مبتلایان به ADHD مانند…
بیشتر بخوانید » -
هشدار متخصصان درباره مصرف بیش از اندازه مکملهای زردچوبه
به گزارش ایسنا، «دینا هالگوا-دی مارزیو»، متخصص کبد در این باره میگوید: وقتی هنگام آشپزی از زردچوبه استفاده میکنید این کار…
بیشتر بخوانید » -
آیا نوشیدن چای یا شیرچای بلافاصله بعد از غذا، به هضم بهتر کمک میکند؟
به گزارش ایسنا، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به اینکه آیا نوشیدن چای یا شیرچای بلافاصله بعد…
بیشتر بخوانید »