فرآوردههای گوشتی
-
اجتماعی > سلامت
تأکید بر شفافسازی ترکیب فرآوردههای گوشتی / میزان گوشت مصرفی، معیار اصلی کیفیت تغذیهای
به گزارش ایسنا، دکتر حشمتالله رضوی موسوی بر لزوم اطلاعرسانی صحیح و کامل ترکیب این فرآوردهها به مصرفکنندگان تأکید کرد…
بیشتر بخوانید » -
اجتماعی > سلامت
نظارت بر تولید فراوردههای گوشتی/ الزام کارخانهها به استفاده از گوشت سالم و مواد مجاز
به گزارش ایسنا، دکتر حشمتالله رضوی موسوی، با اشاره به اهمیت سلامت فرآوردههای گوشتی، اظهار داشت: سازمان غذا و دارو…
بیشتر بخوانید »