آجیل و خشکبار
-
سلامت > تغذیه
۲۱ دانه جادویی؛ چرا باید هر روز مویز بخوریم؟
به گزارش خبرگزاری مهر، مویز از خشک شدن دانههای انگور سیاه به دست میآید و بسیار انرژیزا و مقوی میباشد.…
بیشتر بخوانید » -
سلامت > تغذیه
مراقب آجیلهای سرطانزا باشید
منصور رضایی متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری مهر گفت: با نزدیک…
بیشتر بخوانید » -
سلامت > تغذیه
زیاده روی در مصرف آجیلها و افزایش وزن
به گزارش خبرگزاری مهر، احمد اسماعیلزاده، مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، در خصوص تغذیه در تعطیلات نوروز، گفت:…
بیشتر بخوانید » -
با احتیاط آجیل و شیرینی مصرف کنید!
احمد اسماعیلزاده، مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری مهر با اشاره به افزایش مصرف آجیل،…
بیشتر بخوانید » -
ویدئو > گزارش
ویدیو/ سم خاموش در خشکبار!
خبرنگار: مریم همتی / تدوینگر: حمیدرضا برزگر منبع: خبرگزاری ایسنا
بیشتر بخوانید » -
سلامت > تغذیه
سازمان غذا و دارو: هشدار درباره وجود سم سرطانزا در خشکبار مانده
به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالعظیم بهفر افزود: آفلاتوکسین نوعی سم قارچی است که در شرایط نامناسب نگهداری، روی مغزها و…
بیشتر بخوانید » -
سلامت > تغذیه
توصیه های بهداشتی به مردم در خرید آجیل شب عید
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وبدا، محسن فرهادی، با تأکید بر اهمیت انتخاب محصولات سالم، از تشدید نظارتها…
بیشتر بخوانید »