زندگی > تندرستی

چند نکته درباره مضرات و محاسن قهوه فوری


همشهری آنلاین – آرش نهاوندی: قهوه، به طور کلی، مزایای بالقوه زیادی برای سلامتی دارد. تحقیقات آن را با بهبود شناخت، افزایش متابولیسم و حتی محافظت در برابر برخی بیماری‌ها مرتبط دانسته است. قهوه فوری بسیاری از این مزایا را در سطوح مختلف، همراه با راحتی و قیمت مناسب‌تر از قهوه معمولی ، ارائه می‌دهد. با این حال، جنبه‌های منفی بالقوه‌ای نیز در این نوع قهوه وجود دارد.

قهوه فوری و مضرات آن

قهوه فوری بیشترین مقدار آکریل آمید، یک ماده شیمیایی که در طول فرآیند برشته شدن تشکیل می‌شود، را در میان سایر انواع دیگر قهوه دارد. آکریل آمید به عنوان یک ماده سرطان‌زای احتمالی برای انسان در نظر گرفته می‌شود. این مساله اهمیت نوشیدن قهوه فوری در حد اعتدال و تحت نظر متخصص مراقبت‌های بهداشتی را برجسته می‌کند.
علاوه بر این، انواع طعم‌دار قهوه فوری ممکن است حاوی قندهای اضافه شده باشند که می‌توانند بر کنترل قند خون تأثیر بگذارند و مانع تلاش‌های کاهش وزن شوند. مشابه قهوه معمولی، مصرف بیش از حد می‌تواند منجر به عوارض جانبی ناخواسته کافئین، مانند اضطراب، بی‌خوابی و مشکلات گوارشی شود. توجه به حقایق تغذیه‌ای و مصرف قهوه به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل ضروری است.

مصرف متعادل قهوه فوری بسیار مهم است، مگر اینکه پزشک دستور دیگری داده باشد. مصرف بیش از حد کافئین همچنین ممکن است منجر به افزایش اضطراب و اختلالات خواب شود. یک متخصص تغذیه می‌تواند به شما کمک کند تا با در نظر گرفتن اهداف کلی سلامت خود، میزان مصرف کافئین خود را به حداکثر برسانید.

محاسن قهوه فوری

چند نکته درباره مضرات و محاسن قهوه فوری

قهوه سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات زیست‌فعال مرتبط با فواید سلامتی مانند بهبود عملکرد شناختی، افزایش متابولیسم و محافظت در برابر برخی از بیماری‌های خاص است. قهوه فوری نیز حاوی بسیاری از ترکیبات زیست‌فعال مشابه است که فواید مشابهی را ارائه می‌دهند. به عنوان مثال، تحقیقات نشان داده که قهوه فوری، مانند قهوه دم‌کرده معمولی، حاوی آنتی‌اکسیدان‌هایی است که به مبارزه با استرس اکسیداتیو و التهاب کمک می‌کنند.

قهوه فوری همچنین حاوی مقدار قابل توجهی کافئین است که می‌تواند عملکرد شناختی را افزایش دهد، هوشیاری را بهبود بخشد، خلق و خو را بهبود بخشد و خطر افسردگی را کاهش دهد. با این حال، اثرات آن بسته به میزان کافئین برند ممکن است متفاوت باشد. به طور کلی، یک فنجان قهوه دم‌کرده معمولی تقریبا ۹۲ میلی‌گرم کافئین و یک فنجان قهوه فوری حدود ۶۲ میلی‌گرم کافئین دارد.

کدام قهوه فوری و چقدر؟

ضروری است که به اندازه وعده‌های غذایی توجه داشته باشید و تأثیر قهوه فوری بر یک رژیم غذایی سالم را در نظر بگیرید. در صورت امکان، قهوه فوری با کیفیت بالا و بدون افزودنی‌های غیرضروری را انتخاب کنید و مصرف قندهای افزوده همراه آن را محدود کنید. شیرین‌کننده‌های طبیعی مانند عسل را انتخاب کنید و شیر یا خامه را برای ایجاد حالت کرمی در حد اعتدال اضافه کنید. همچنین، به میزان قهوه‌ای که می‌نوشید توجه داشته باشید. برای تعیین میزان سالم قهوه برای نوشیدن روزانه، با یک متخصص تغذیه مشورت کنید.

بیشتر بخوانید:

  • بلاهایی که قهوه فوری سرتان می آورد اما شما از آن بی خبرید
  • آیا نوشیدن قهوه ناشتا برای معده مضر است؟



منبع:همشهری آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا