سلامت > تغذیه

فرضیه «پاستیل» و «پوکی استخوان» رد شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وبدا، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در خصوص اینکه «پاستیل از پوکی استخوان جلوگیری می‌کند»، اعلام کرد: این باور فاقد شواهد علمی بوده و پاستیل‌ها تأثیری در پیشگیری از پوکی استخوان ندارند.

پاستیل‌ها عمدتاً از ژلاتین، شکر، رنگ‌های مصنوعی و طعم‌دهنده‌ها تشکیل شده‌اند و فاقد مقادیر مؤثر کلسیم و ویتامین D هستند که برای سلامت استخوان‌ها ضروری‌اند. بنابراین مصرف آن‌ها نقشی در پیشگیری از پوکی استخوان ندارد.

همچنین به دلیل داشتن کالری بالا و محتوای زیاد قند، مصرف بیش از اندازه پاستیل می‌تواند منجر به اضافه‌وزن شود. چاقی به‌عنوان یکی از عوامل خطر ابتلاء به بیماری‌های استخوانی مانند پوکی استخوان و آرتروز شناخته می‌شود و ممکن است عوارض این بیماری‌ها مانند درد و التهاب را نیز تشدید کند.

به طور کلی توصیه می‌شود برای حفظ سلامت استخوان‌ها، از منابع غذایی غنی از کلسیم و ویتامین D مانند لبنیات کم‌چرب، ماهی‌های استخوان‌دار، سبزی‌های برگ سبز و همچنین قرار گرفتن در معرض نور خورشید و فعالیت بدنی منظم استفاده شود.

منبع خبرگزاری مهر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا