طرز تهیه خورشت مرغ و کاری ؛ غذای خوشمزه هندی
همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: خورشت مرغ و کاری با رسپی های مختلفی تهیه می شود که امروز قصد داریم رسپی اصلی این غذا را به شما آموزش دهیم. با ما همره باشید.
بیشتر بدانید:
طرز تهیه کبسه مرغ ؛ غذای خوشمزه و معطر عربی
مواد اولیه
سینه مرغ بدون استخوان ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
روغن ۴ قاشق سوپخوری
پودر بادام هندی ۵۰ گرم
زنجبیل ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر هل ۱/۴ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چایخوری
پودر کاری ۱ قاشق سوپخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
جوز هندی ۱/۴ قاشق چایخوری
آبلیمو ۱-۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه
پیاز را ریز نگینی خرد و سرخ کنید.
سینه مرغ بدون استخوان را به صورت مربعی خرد کنید و به پیاز داغ اضافه کنید و تفت دهید.
سپس ادویه های زردچوبه، فلفل سیاه، زنجبیل، پودر هل، پدر کاری، نمک و جوز هندی را اضافه کنید و تفت دهید.
پودر بادام هندی را بعد از اینکه مرغ ها خوب تفت خوردند اضافه کنید. البته برای زیبایی خورشت، یک مشت هم مغز بادام هندی بریزید و یک دیقه تفت دهید و آب جوش را اضافه کنید تا جایی که آب روی گوشت بگیرد. زیر حرارت را زیاد کنید و وقتی اگر مجددا جوش آمد زیر حرارت را کم کنید تا کم کم بپزد. حدود یک ساعت برای پخت به زمان احتیاج دارد.
وقتی خورشت پخت 2 قاشق سوپ خوری آب لیمو تازه اضافه کنید و آن را سرو کنید. نوش جان.