سلامت > تغذیه

سمپوزیوم «میکروبیوم و سلامت انسان» برگزار شد

به گزارش خبرگزاری مهر، به مناسبت روز جهانی میکروبیوم، سمپوزیوم تخصصی «تازه‌های میکروبیوم» در تالار الغدیر فرهنگستان علوم پزشکی برگزار شد.

این سمپوزیوم به بررسی ابعاد علمی و کاربردی میکروبیوم در سلامت انسان پرداخت.

گفته می‌شود میکروبیوم ها نقش کلیدی در سلامت انسان، هضم غذا، تقویت سیستم ایمنی، تنظیم متابولیسم و حتی سلامت روان ایفا می‌کنند.

در این نشست، شهاب الدین صدر، رئیس گروه پیراپزشکی فرهنگستان و رئیس سمپوزیوم علمی، در سخنرانی خود با اشاره به معرفی زیرگروه میکروبیومولوژی، به تشریح اهداف و نقشه راه این زیرگروه پرداخت و همگرایی و هدف گذاری در سیر تحقیقات میکروبیوم در خدمت نظام سلامت کشور را از اولویت‌های تشکیل این زیرگروه دانست.

در ادامه، سید داور سیادت دبیر علمی سمپوزیوم، روند جهانی و ملی تحقیقات میکروبیوم را تشریح کرد.

این سمپوزیوم که به همت زیرگروه میکروبیومولوژی گروه پیراپزشکی فرهنگستان علوم پزشکی ایران برگزار شد، سخنرانان از تخصص‌های مختلف پایه پزشکی، بالینی و سایر سایر رشته‌های مرتبط از جمله فوق تخصص جراحی قلب، فوق تخصص گوارش، فوق تخصص دهان و دندان، متخصصان فارماسوتیکس، میکروبیولوژی، فیزیولوژیست، بیوتکنولوژی پزشکی حضور داشتند.

علم میکروبیوم یا میکروبیومولوژی، علمی فراگیر و بین رشته‌ای است که در بسیاری از حوزه‌های علوم پزشکی به عنوان یکی از عوامل اثرگذار در پیشگیری، تشخیص، درمان، رابطه علت و معلولی و اثر بخشی داروها و در بسیاری از پروتکل‌های تشخیصی- درمانی وارد گردیده است.

شروع تحقیقات و پژوهش‌ها در علم نوپای میکروبیومولوژی ایران، در حدود یک دهه، به صورت پراکنده در کشور با قوت و ضعف در مراکز دانشگاهی، پژوهشی – بالینی، فعالیت خود را آغاز کرده است.

منبع خبرگزاری مهر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا