زمینهای حسینیه اعظم در زنجان و مشهد مقدس تا پایان ۱۴۰۴ تعیین تکلیف می شود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری سلامت (طبنا)زنجان، حجتالاسلام محمدهادی بیات، شامگاه یکشنبه(۲۹ تیرماه) در نشستخبری با اصحاب رسانه استان زنجان، ضمن تشریح جمع آوری نذورات و فعالیت های حسینیه اعظم زنجان در ایام محرم و یوم العباس، اظهار کرد: مجموع نذورات حسینیه اعظم از ابتدای ماه محرم تا ۱۳ محرم امسال، در کنار واریزیهای نقدی برای ذبح قربانی نیابتی، به ۲۲۰ میلیارد ریال رسیده است.
وی با اشاره به اینکه در این مدت، آمار ذبح قربانی به یک هزار و ۱۲۵ راس رسید، افزود: همچنین تعداد دامهای زنده تحویلی نیز در حدود یک هزار و ۷۵۳ راس بوده است که این ارقام نسبت به سال گذشته حدود ۵۰ درصد افزایش یافته است.
رئیس هیئت امنا حسینیه اعظم زنجان با اشاره به مبلغ واریزی برای قربانیهای نیابتی، از اقصینقاط استان و کشور، به حساب حسینیه اعظم،گفت:حدود ۶ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان بوده است که پس از ذبح، بهعنوان تبرک در بین نیازمندان تقسیم شده است.
حجت الاسلام بیات، در ادامه با بیان اینکه ۳ هزار و ۵۰۰ خادم افتخاری در این ایام در حسینیه اعظم زنجان، خدمت رسانی کردند، بیان کرد: همچنین در این ایام ستاد اسکان حسینیه توانست بهصورت روزانه پذیرای ۵ هزار نفر از زائران و عزاداران از سراسر کشور باشد.
وی در ادامه با اشاره به توزیع قربانی در محلات زنجان، اظهار کرد: امسال قربانیها در محلههای بیسیم، شوقی، کوچهمشکی و محلههای اطراف حسینیه که به صورت ثابت هستند، توزیع شده است. علاوه بر این، قربانیها در ۲۴ روستای واقع در جادههای فرودگاه، بیجار، تهران، تهم و طارم نیز توزیع گردید.
سهم ادارهکل اوقاف از نذورات حسینیه اعظم زنجان ۵ درصد است
رئیس هیئت امنا حسینیه اعظم زنجان در ادامه و در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری سلامت طبنا زنجان درباره سهم نذورات حسینیه اعظم زنجان گفت: ۵ درصد از وجوهات واریزی مربوط به نذر آب به اداره کل اوقاف زنجان اختصاص یافته است و مابقی در بخشهای مختلف فرهنگی، عمرانی، مدیریتی، اجتماعی و دیگر حوزهها صرف میشود.
زمینهای حسینیه اعظم در زنجان و مشهد مقدس تا پایان ۱۴۰۴ تعیین تکلیف می شود
حجتالاسلام بیات همچنین با اشاره به تعیین تکلیف زمینهای حسینیه اعظم زنجان در شهرک گلشهر و مشهد مقدس، اظهار داشت: زمین گلشهر با مساحت ۱۱ هزار متر مربع، با ترکیبی متشکل از ۶۰ درصد فضای تجاری و ۴۰ درصد فرهنگی، در قالب ساختاری شش طبقه به عنوان مرکز تجاری فرهنگی در نظر گرفته شده است و تمام طرحهای مطالعاتی این پروژه انجام شده و سند رسمی آن به نام حسینیه اعظم زنجان ثبت شده است.
وی با بیان اینکه زمین دیگری نیز در امام رضای ۱۶ در مشهد مقدس، در دهههای گذشته خریداری شده است، تصریح کرد: طبق برنامه ریزی های انجام شده و طبق رایزنی های صورت گرفته شده زمین های حسینیه اعظم در شهر زنجان و مشهد مقدس تا پایان سال ۱۴۰۴ تعیین تکلیف می شود.
انتهای پیام/