توزیع تخممرغهای آلوده در ۹ ایالت آمریکا؛ دهها نفر دچار مسمومیت غذایی شدند
به گزارش ایسنا، طبق اطلاعیهای که در ۶ ژوئن از سوی سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) منتشر شد، شیوع این عفونت باکتریایی با تخممرغهای ارگانیک با پوست قهوهای رنگ و همچنین تخممرغهایی که به اصطلاح به آنها «تخممرغ بدون قفس» میگویند، مرتبط دانسته شده است که توسط شرکت تخممرغ «آگوست» توزیع شدهاند.
تهیه تخممرغهای بدون قفس (Cage-Free) یک روش نسبتاً جدیدتر در تولید تخممرغ است که روی بهبود شرایط نگهداری و رفاه حیوانات تمرکز دارد به این معنی که مرغها در قفسهای باتریدار نگهداری نمیشوند، با این حال شرایط زندگی آنها هم بسیار نامناسب است زیرا این حیوانات در مرغداریهای چند طبقه پرورش داده میشوند.
در این اطلاعیه آمده است: بیش از ۱.۷ میلیون تخممرغ در حال جمعآوری از بازار هستند. این شرکت، تخممرغها را بین ماه های فوریه و مه توزیع کرده است.
آسوشیتدپرس گزارش داد که آنها در ۹ ایالت آمریکا شامل آریزونا، کالیفرنیا، ایلینوی، ایندیانا، نبراسکا، نیومکزیکو، نوادا، واشنگتن و وایومینگ فروخته شدهاند.
در همین حال، مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای ایالات متحده (CDC) اعلام کرده است ۷۹ نفر در هفت ایالت از همان سویه سالمونلا مرتبط با تخممرغهای جمعآوری شده، بیمار شدهاند.
به گزارش نشریه تخصصی «مدیکال اکسپرس»، سالمونلا میتواند باعث اسهال، تب، استفراغ، گرفتگی معده و کمآبی بدن شود.
آسوشیتدپرس گزارش داد که اکثر افراد در عرض یک هفته بهبود مییابند، اما بیماریهای جدی میتواند رخ دهد، به خصوص در کودکان خردسال، بزرگسالان مسن و افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف.
مقامات بهداشتی از مردم میخواهند که در هنگام خریداری تخممرغها از سلامت و بهداشتی بودن آنها اطمینان حاصل کنند.
سالمونلا عامل یکی از شایعترین مسمومیتهای غذایی میباشد. سالمونلا میتواند تخمدانهای پرنده را آلوده کند و قبل از تخم گذاردن پرنده، وارد تخممرغ شود یا اینکه به هنگام تخم گذاردن پرنده به پوسته تخم مرغ نفوذ کند. سالمونلا با پختن غذا از بین میرود ولی غذاهایی که حاوی تخممرغ خام هستند مشکلساز خواهند بود.
انتهای پیام
منبع: خبرگزاری ایسنا