سلامت > تغذیه

تهدیدات غذای ناسالم برای نظام سلامت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایفدانا، عبدالعظیم بهفر گفت: غذا، اگرچه اصلی‌ترین نیاز برای بقا است، اما در صورتی که فاقد ایمنی و کیفیت لازم باشد، می‌تواند منجر به بیماری‌های جدی شود. سالانه بیش از ۶۰۰ میلیون نفر در سراسر جهان به بیماری‌هایی مبتلا می‌شوند که منشأ آنها مصرف مواد غذایی آلوده یا نامطمئن است.

وی با اشاره به تهدیدات ناشی از باقیمانده سموم، آفت‌کش‌ها و سایر ترکیبات مضر در مواد غذایی، خاطرنشان کرد: اگر ایمنی غذا را نادیده بگیریم، ناگزیر خواهیم بود هزینه‌های زیادی صرف درمان کنیم. در حالی که نظارت مؤثر بر زنجیره تأمین غذا می‌تواند از بروز بسیاری از این بیماری‌ها پیشگیری کند.

بهفر با بیان اینکه ایمنی غذا یک اقدام پیشگیرانه و مؤثر در نظام سلامت است، گفت: نظارت دقیق بر کیفیت مواد غذایی، نقش مهمی در کاهش هزینه‌های درمانی و افزایش بهره‌وری سلامت عمومی دارد.

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو همچنین تأکید کرد: ایمنی مواد غذایی صرفاً یک وظیفه سازمانی نیست، بلکه مسئولیتی است که همه نهادهای دخیل در حوزه تولید، واردات، توزیع و عرضه غذا باید نسبت به آن پاسخگو باشند.

وی گفت: هدف نهایی ما داشتن جامعه‌ای سالم و پویاست و این هدف بدون توجه جدی به کیفیت و ایمنی مواد غذایی محقق نخواهد شد.

منبع خبرگزاری مهر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا