تدوین «نقشه تغذیهای» کشور / بررسی اثربخشی مداخلات در نقاط مختلف
دکتر احمد اسماعیلزاده در گفتوگو با ایسنا، ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: فرایند تدوین نقشه تغذیه کشور براساس شاخصهای تغذیهای کشور از سال ۱۴۰۱ آغاز شده و بر این اساس، طی سالهای ۱۴۰۱، ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ تدوین شده است. دفتر بهبود تغذیه درنظر دارد که ۳ نقشه تغذیهای کشور و ترند شاخصهای تغذیهای را در نقاط مختلف کشور به صورت یک کتابچه منتشر کند.
وی ادامه داد: براساس برنامهریزیهای انجام شده، این کتابچه تا پایان شهریور ماه یا اوایل مهر ماه منتشر میشود. هدف از انتشار کتابچه نقشه تغذیهای و ترندهای شاخص تغذیهای این است که روند مداخلات تغذیهای مشخص شود. همچنین با انتشار این کتابچه درنظر داریم که بدانیم آیا روند مداخلات تغذیهای اثربخش بوده یا نه؟
اسماعیلزاده در پایان گفت: بخشهای بسیاری از نظام مراقبت غذا و تغذیه در سطح شبکه بهداشتی کشور مستقر شده و دادههای موردنیاز به طور پیوسته جمعآوری و تجزیه و تحلیل میشود. نقشه تغذیهای کشور هر ساله بر مبنای اطلاعات جمعآوری شده تدوین میشود.
انتهای پیام
منبع: خبرگزاری ایسنا