سلامت > تغذیه

لوبیا سلامت قلب را بهبود می‌بخشد

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، خوردن روزانه یک فنجان لوبیا، سلامت گروه کوچکی از افراد مبتلا به پیش‌دیابت را به طور قابل توجهی بهبود بخشید- وضعیتی که در آن سطح بالای قند خون تقریباً باعث دیابت نوع ۲ می‌شود.

«مورگان اسمیت»، محقق ارشد در موسسه فناوری ایلینوی، در یک بیانیه خبری گفت: «مطالعه ما نشان داد که مصرف لوبیا به کاهش قابل توجه کلسترول و کاهش التهاب در افراد مبتلا به پیش‌دیابت کمک می‌کند، اگرچه سطح گلوکز تغییر نکرد.»

اسمیت گفت: «این خبر خوبی است، زیرا افراد مبتلا به پیش‌دیابت اغلب کلسترول بالا و التهاب مزمن دارند که هر دو خطر ابتلا به سایر مشکلات مزمن سلامتی مانند بیماری قلبی را افزایش می‌دهند.»

برای این مطالعه، محققان به طور تصادفی ۷۲ نفر را برای خوردن لوبیا سیاه، نخود یا برنج به مدت ۱۲ هفته تعیین کردند.

نتایج نشان می‌دهد که نخود باعث کاهش قابل توجه کلسترول کل در افراد شده است.

به همین ترتیب، لوبیا سیاه باعث کاهش نشانگرهای التهابی خون شد.

اسمیت گفت: «مطالعه ما مزایای مصرف لوبیا را در بزرگسالان مبتلا به پیش‌دیابت نشان داد، اما این ماده غذایی گزینه بسیار مفید و خوبی برای همه افراد است.»

اسمیت گفت: «راه‌های زیادی برای گنجاندن لوبیا در رژیم غذایی منظم شما به عنوان روشی مقرون به صرفه برای حمایت از سلامت کلی و کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن وجود دارد. می‌توانید آنها را مخلوط کنید تا به پایه سوپ غلظت بیشتری بدهید، به عنوان چاشنی سالاد اضافه کنید یا آنها را با سایر غلات مانند برنج یا کینوا ترکیب کنید.»

محققان در ادامه قصد دارند بررسی کنند که چگونه خوردن لوبیا بر سلامت روده تأثیر می‌گذارد.

منبع خبرگزاری مهر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا