سلامت > تغذیه
کودکان مظلوم ترین قشر در انتخاب غذا هستند
به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا ظفرقندی، در همایش روز جهانی ایمنی غذا که روز دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۴، در مرکز همایشهای صداوسیما برگزار شد، افزود: آنچه امروز در شماره روز جهانی ایمنی غذا به آن توجه شده مبتنی بر دانش بودن تولید است.
وی تاکید کرد: اگر بازار جانشین دانش شود کودکان دچار کبد چرب و بزرگسالان دچار دیابت و فشارخون میشوند.
ظفرقندی افزود: مظلومترین طبقه در حوزه غذا کودکان هستند که عادات غذایی آنها انتخاب خودشان نیست.
ظفرقندی گفت: تولید غذا در کشور باید مبتنی بر دانش باشد و سازمان غذا و دارو باید در این زمینه نظارت داشته باشد.
وی افزود: شاخصهایی که در حوزه غذا به آن دست یافتهایم، جزو افتخارات کشور محسوب میشود.
منبع خبرگزاری مهر